Doruç İlkokulu
Doruç Köyü Harran/Şanlıurfa
(538) 3574641 Nalan DEMİR

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

MİSYON

>Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, >Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, >Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, >Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, >Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye >Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

İkili Öğretim

07.30-12.20 / 12.30-17.20

Elektrik ve odun sobası

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 40 km ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır. Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.

Köy

Proje Çalışmaları

Okulumuzda ADA, Pamuk Çocuklar Okuyor Geleceğini Dokuyor, Dilimizin Zenginlikleri Projeleri ve BİGEP sürdürülmektedir.

E-TWİNNİNG

Diğer Hususlar

Öğretmenler birlikte gelip gidiyor. Okulun fiziki durumu düzeltilmiştir. Yolları iyi durumdadır. Lojman yoktur. 3 derslik mevcuttur. Yeni okulumuz yapım aşamasındadır.